Slider - copy
Slider - copy - copy

Baby op komst?

Kom tijdig langs voor jullie geboortekaartjes!

Babybono: een uniek kaartje voor een unieke baby.
Wij ontwerpen het graag samen met u!

Werkwijze

Tijdens een eerste gesprek leg ik de mogelijkheden uit, bespreken we het formaat en de stijl (modern, strak, romantisch,…).
Ongeveer alles is mogelijk: met een tekening, foto, jullie eigen echo, of heel strak, puur typografisch, …

Aan de hand van die informatie en jullie tekst maak ik verschillende ontwerpen, die tijdens een volgende afspraak besproken worden.
Die ontwerpen kunnen nog bijgestuurd en/of gecombineerd worden. De ontwerpjes worden dan aangepast en opnieuw besproken, dat kan via e-mail of hier ter plaatse.
Zo gaan we door tot het ontwerp op punt staat.

Kom zeker eens langs zodat ik jullie een uitgebreid assortiment voorbeelden kan laten zien.
Dat is natuurlijk geheel vrijblijvend, maar bel a.u.b. even voor een afspraak zodat ik voldoende tijd voor jullie kan vrijmaken.

Wat na de bevalling?

Zodra jullie kleine spruit geboren is, nemen jullie contact met me op (telefonisch, e-mail, sms, whatsapp,…) om de gegevens door te geven.

De kaartjes worden dan zo spoedig mogelijk gedrukt en afgewerkt. Omdat zowel de druk als de afwerking in eigen huis gebeurt, is er een zeer korte productietijd en kunnen jullie de kaartjes snel komen ophalen, meestal nog dezelfde dag. Zelfs vaak in het weekend of op feestdagen.

Kostprijs

De kostprijs van de geboortekaartjes is afhankelijk van formaat en afwerking, maar schommelt meestal rond 3,2 euro per kaartje (incl. papier, ontwerp- en drukkosten, bijhorende enveloppen).
Er zijn dus geen bijkomende ontwerpkosten.

Doopsuiker

Ook bijhorend drukwerk voor doopsuiker is mogelijk, zoals doosjes, suikerkaartjes, stickertjes, snoep- of chocoladewikkels, snoeplabels, buttons, magneetjes, …

Indien jullie met een doopsuikerwinkel werken, kan ik de drukwerkjes in samenspraak met de winkel maken en leveren.

Voorbeelden

Bekijk een aantal eerder gemaakte kaartjes op facebook:

Facebook